Olej na vlasy: intenzivní péče o pokožku hlavy

Olej-kosmetika-blog-bez-CTA

Přírodní oleje na vlasy můžete používat různými způsoby. Věděli jste ale, že je nejsou určené jen na vlasy jako takové? V tomto článku vám ukážeme, jak dopřát své vlasové pokožce díky oleji skvělou hydrataci a extra péči. 

Olej nerovná se mastné vlasy 

Možná už jste ho někdy vyzkoušeli – po aplikaci olejíčku ale byly vaše vlasy tak akorát zralé znova na umytí. Platí zde totiž pravidlo, že méně je více. Navíc je důležité upřednostnit kvalitu před kvantitou. V LOBEY jsme proto vyvinuli dva vlasové oleje, které obsahují účinné aktivní látky přírodního původu, které vaše vlasy vyživí, ale zbytečně nezatíží.  

Kvalitního přírodního oleje navíc stačí opravdu málo – 1–2 kapky jsou tak akorát. Nejprve je jemně promněte v dlaních a až poté aplikujte do vlasů.  

Olej na vlasy 50 ml (260 Kč)

 

Olej na vlasy intense 50 ml (390 Kč)

 

Intenzivní péče o pokožku i vlasy 

Pokud vás trápí suchá pokožka hlavy, bojujete se suchými lupy nebo chcete své kůži dopřát extra péči, olej na vlasy bude ve všech případech skvělým pomocníkem. Nejméně 30 minut před mytím ho naneste do suchých vlasů – od konečků až po kořínky. Jemně jej vmasírujte i do pokožky hlavy. Nechte působit pár minut a před mytím šamponem ho z vlasů důkladně opláchněte. Pak pokračujte v umývání vlasů tak, jak jste zvyklí.  

Tři další způsoby, jak olej aplikovat 

  1. Na vlhké vlasy po umytí: Takto to určitě znáte. Po umytí vlasy jemně vysušte. Naneste olej do dlaní, jemně promněte a aplikujte na střední délku a konečky vlasů.  
  2. Jako stylingový prostředek: Olej vám pomůže zdokonalit poslední detaily – třeba uhladit jemné vlásky poletující kolem obličeje.  
  3. Pro dodatečnou výživu v průběhu dne: Olej můžete mít s sebou v kabelce během celého dne. Podle potřeby nanášejte malé množství do délek vlasů a na konečky.  

Skvělý sluha, ale...? 

Oleje na vlasy jsou multifunkčními pomocníky. Vyřeší drobné nedostatky účesu, pomohou roztřepeným konečkům a dokonce vás zbaví suché a svědivé vlasové pokožky. Ale nepřehánějte to s nimi – mastné vlasy nikdy v módě nebyly a nejspíš ani nebudou. Pokud ale dodržíte pravidla, která jsme vás naučili, už nikdy nebudete muset vlasy umývat natřikrát. 

 

Jak jste na tom s používáním vlasových olejů vy – oblíbili jste si je, nebo jim teprve dáte šanci? Podělte se s námi o svůj názor na našem Facebook profilu

Přejít na e-shop

Mohlo by vás zajímat

správné mytí vlasůStárnutí vlasů

Zpět do obchodu