Příběh vzniku LOBEY Baby: Návrat na počátek

S velkou radostí uvádíme na trh novou řadu produktů – Babycare. Jak vznikla myšlenka vytvořit kosmetiku pro nejmenší, jaké produkty v nové řadě najdete a jak jsme je vytvářeli? Přečtěte si příběh o vzniku první řady produktů, kterými vstupujeme do segmentu kosmetiky pro děti.

Jak to všechno začalo

Na začátku LOBEY stálo setkání tří kamarádů z Brna – Tomáše, Milana a Davida. David pro svého malého syna hledal kosmetiku, která je šetrná a zároveň účinná. Najít ale takovou, která bude všem požadavkům vyhovovat, byl opravdu oříšek. A proto vzniklo LOBEY – kosmetika citlivá k pokožce i přírodě. Co je ale nejdůležitější? Na počátku LOBEY stály miminka a malé děti – a k tomu se novou řadou produktů vracíme.

Dárek k 5. narozeninám LOBEY

Už pět let pomáháme ženám v Česku i na Slovensku ke krásnější a čistější pleti. Postupně jsme na trh uvedli kompletní funkční péči o pleť a tělo, ale i profesionální přírodní vlasovou kosmetiku. U zaměření především na ženy ale naše plány nekončí – kvalitní funkční produkty chceme přinést i pro ostatní.

Nyní představujeme – jako dárek k našim pátým narozeninám pro vás – řadu produktů pro miminka.

Kosmetika bez kompromisů pro nejmenší děti

Všechny produkty vytváříme tak, že je s klidným srdcem doporučíme i svým nejbližším.přírodními složkami, aktivními látkami a testované i pro citlivou pokožku. U produktů pro miminka to platí dvojnásob – všechny produkty Babycare jsou hypoalergennídermatologicky testované pro dětskou pokožku už od narození.

V nové řadě najdete pět produktů. Těmi pokrýváme veškerou péči o miminko – koupel a mytí, hydrataci pokožky celého těla a péči o oblasti náchylné ke vzniku opruzenin a podráždění: 

Do každého z produktů jsme vložili naše profesionální znalosti, ale i osobní zkušenosti a spoustu lásky. Ve složení najdete extrakty z heřmánku, měsíčku, panthenol, aloe vera, ale také přírodní oleje – třebamandlový nebo meruňkový. Naopak v nich není žádná parfemace ani další syntetické látky. Na jednoduchém, ale funkčním složení si totiž zakládáme a víme, že při výběru péče o děti je ještě důležitější.

Nové řadě LOBEY Baby do začátku přejeme jen to nejlepší a těšíme se, až nám dáte vědět, jak vám produkty vyhovují. Právě díky zpětné vazbě a recenzím můžeme přinášet kvalitní produkty i nadále.

Sledujte nový instagramový profil LOBEY Baby, aby vám neunikla žádná novinka.

  

Přejít na e-shop

 

Mohlo by vás zajímat

Zpět do obchodu