6 důvodů, proč krém proti celulitidě nezabírá

banner_clanek_celulitidakrem_procnezabira

Určitě to znáte. Koupíte si krém proti celulitidě, který vám má pomoci v boji proti pomerančové kůži. Vy ho nějakou dobu používáte, ale toužený efekt nikde. Naletěli jste klamu reklamy, který vám sliboval zázračný efekt krému, anebo je chyba jinde? Než dáte za vinu všem krémům, pojďme se podívat na možné chyby, které mohly nastat.

1. Rychlé výsledky

Celulitidu nelze odstranit rychle a navždy. Je to dlouhodobá cesta k její redukci a k následnému udržení krásné pokožky. Při boji proti celulitidě je nutné se obrnit jistou dávkou trpělivosti. Buďte pečlivé a výsledek se zaručeně dostaví. V boji proti celulitidě nepolevujte. I když se objeví první výsledky, pokračujte ve všech krocích proti celulitidě nadále.

Celulitida clanek

2. Nepravidelná aplikace

V boji proti pomerančové kůži je důležitá důslednost a pravidelnost. Pokud se mažete jen jednou denně, a navíc nedůkladně, nebo některé dny úplně vynecháváte, pak se tížený výsledek nemůže dostavit. Pro dosažení maximálních účinků je doporučené krém používat 2x denně, a to ráno a večer. Krém proti celulitidě je také vhodné používat po koupeli na vlhkou a rozehřátou pokožku.   

3. Nedostatečná masáž 

Další chybou, kvůli které nemůže nad celulitidou vyhrát, bývá i nedostatečná masáž. Masáž je zcela důležitá z toho důvodu, že pomáhá rozproudit lymfatický systém, což je v boji proti celulitidě zásadní. Pokožku na aplikaci krému proti celulitidě byste měli připravit již ve sprše. Střídejte proud teplé a studené vody k rozproudění krevního a lymfatického oběhu. Následně využijte tělovou peelingovou lufu, díky které pokožku krásně rozmasírujete a dosáhnete tak lepších výsledků. Masáž provádějte směrem odspodu nahoru krouživými pohyby. Po sprše na vlhkou kůži aplikujte krém proti celulitidě a také jej krouživými pohyby do pokožky vmasírujte. 

Tip: Na pomoc si vezměte dřevěného masážního ježka, který napomáhá zlepšit cirkulaci krve, rozproudí lymfatický systém a pomáhá zpevnit pokožku.

 3-balicek-krem-jezek - kopie

4. Nezdravá strava s nedostatečným pitným režimem

Pokud v průběhu dne nepřijímáte dostatek tekutin, může to být také překážkou v boji proti celulitidě. Díky správnému pitnému režimu je vaše pokožka dostatečně hydratovaná, je povzbuzen krevní oběh a průtok lymfy. Nezapomínejte proto v průběhu dne vypít 30 až 50 ml tekutin na kilogram hmotnosti, nejlépe vody nebo bylinných čajů. Důležitá je také zdravá a vyvážená strava. Správné funkci buněk prospívá strava bohatá na zeleninu a ovoce, luštěniny a obiloviny. Vyhnout byste se měli především všem průmyslově zpracovaným potravinám a potravinám s vysokým obsahem soli nebo sacharidů. 

5. Nedostatek pohybu

Pro redukci celulitidy je také nezbytné zařadit dostatek pohybu do každého dne. Ideální je kombinace kardio cvičení a silového tréninku. Díky cvičení nejenom rozproudíte lymfatický systém, ale také zpevníte svaly a odstraníte z těla přebytečný tuk. Pokud necvičíte každý den, zkuste v tyto dny cvičení nahradit alespoň pár minutami procházky denně na čerstvém vzduchu. Taková procházka vám pomůže okysličit celé tělo, rozproudit krevní oběh a lymfatický systém.

6. Nekvalitní krém

Aby byl krém proti celulitidě opravdu účinný, měl by obsahovat dostatek účinných látek. V některých případech se výrobce chlubí, jaké všechny možné účinné látky v něm jsou obsaženy, obsah těchto látek v krému je ale mizivý. Popřípadě klíčové látky v krému obsažené, nemusí být tak úplně účinné pro problematiku celulitidy. Vybírejte si proto kvalitní krémy s vysokým obsahem aktivních látek proti celulitidě.

 

Krém proti celulitidě (559 Kč)

 

Proč jsme si jisti, že LOBEY KRÉM PROTI CELULITIDĚ funguje (2)

Boj proti celulitidě vyžaduje jistou dávku trpělivosti a péče. Nespoléhejte se jen na samotný krém proti celulitidě, ale berte ho jako důležitou součást každodenní péče o pokožku. Zaměřte se na svůj životní styl, buďte pečlivé a výsledek se zaručeně dostaví. Pro více informací si přečtěte i náš článek 8 tipů v boji proti celulitidě

 

Přejít na e-shop

Mohlo by vás zajímat

6 5

 

 

Zpět do obchodu