Lobey Laboratories | O Nás

Pomáháme ženám, zejména maminkám, zůstat krásné a spokojené

Jsme v letošním roce založená progresivní společnost, zabývající se vývojem, výrobou a prodejem Biokosmetiky.  Na poli kosmetiky však nejsme žádnými nováčky. Ve svém středu máme vývojáře, kteří mají mnohaleté zkušenosti s vývojem a testováním produktů pro přední společnosti českého a německého trhu. Naše touha dělat kosmetiku lépe a kvalitněji dala soukolí do pohybu.

Věříme, že v kosmetice a zejména v životě jde o zdraví a bezpečnost. O to přesně jde také v biokosmetice a jejím vlivu na lidské tělo. Využitím pouze přírodních substancí v bio kvalitě dosáhneme dlouhodobého benefitu jak pro naši pleť, pro kterou jsou přírodní látky přirozené, bezpečné, a hlavně výborně vstřebatelné, tak pro naši přírodu.

V dnešní době silného marketingu, často podporujícího nepříliš kvalitní produkt, nebývá pro spotřebitele jednoduché vyznat se v této nepřeberné nabídce. Velmi rádi bychom Vám toto ulehčili, jak nabídkou našich bio certifikovaných produktů, tak sdílením našich znalostí a zkušeností, které se nám podařilo za roky praxe nasbírat.  Všechny naše výrobky splňují přísné požadavky na kvalitu bio kosmetiky. Ze zásady nejsou testovány na zvířatech, neobsahují složky živočišného původu, tudíž jsou vhodné pro vegany a jejich složení je plně transparentní a snadno dohledatelné na našich webových stránkách.

V první řadě našich produktů, jež pro Vás budou k dispozici od října 2018, se soustředíme na naše milované ženy, maminky a děti.

Těhotenství a péče o Vaše děti jsou ty nejdůležitější a nejkrásnější okamžiky v životě.

Proto Vám chceme pomoci prožít toto důležité období v klidu a pohodě a zůstat přitom krásná a zdravá. Jako první byla tato řada vybrána, protože k ní celá řada z nás má osobní vztah. Víme, jaké mají v tomto období maminka a dítě potřeby, proto je designována s vysokým důrazem na bezpečnost, absenci jakýchkoli dráždivých látek a při zachování vysoké účinnosti. 

Život je nikdy nekončicí cyklus učení. Vyznat se v dnešním světe kosmetických výrobků není vůbec jednoduché, budeme s Vámi naše znalosti z oblasti „nejen“ biokosmetiky sdílet ve formě článků a příspěvků na našem blogu. Kosmetika je naší prací a zároveň naším koníčkem, proto budeme rádi, pokud své nadšení budeme moci šířit dále.

Vy, náš zákazník, jste pro nás jako člen rodiny, a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý. Budeme proto nesmírně rádi, když nám zanecháte zpětnou vazbu, ve formě komentáře na naší facebookové stránce, na webových stránkách, našem blogu nebo emailu info@lobey.cz.

Se srdečným pozdravem,

Váš Team LOBEY Laboratiories

Zpět do obchodu