Letní vlna slev končí už v pondělí! Zadejte v košíku kód LETO12 a udělejte si radost díky 12% slevě na celý nákup.

Výlety a cestování s miminkem: Co sbalit?

Chystáte se na delší procházku nebo vyrážíte výlet, a přemýšlíte, co všechno vzít s sebou? Máme pro vás pár tipů, které vám balení usnadní.

cestování s miminkem

Batůžek, nebo kočárková taška?

Vyberte si, do čeho se chcete sbalit – batůžek, taška od kočárku, případně obojí?

Na řídítka kočárku snadněji upevníte tašku a zbytek vložíte do úložného prostoru pod kočárkem. Sbalit se můžete také do batohu, který v případě nutnosti pověsíte na řídítka nebo uložíte pod kočárek.

Pro větší přehlednost pořiďte organizér nebo alespoň menší taštičky na uložení různých věcí.

Oblečení navíc

Oblečení vás i miminka přizpůsobte počasí. Jako první vrstvu zvolte funkční materiál – třeba merino nebo outlast. V zimě zahřejí, v létě chladí. A nestudí, ani když jsou vlhké. V zimě ocení miminka kvalitní a prodyšný overal a teplý fusak. Batolatům pořiďte nepromokavé prodyšné oblečení, které je udrží v suchu i za deště a ve sněhu.

V létě dětem oblečte prodyšné a lehké oblečení – sáhněte po biobavlně, mušelínu, bambusu nebo tenkém merinu. Před slunečním zářením chraňte miminko slunečníkem nebo stříškou na kočárek. Nezapomeňte děti pravidelně mazat opalovacím krémem s minerálními filtry.

Pro případ nehody (pročůrání, poblinkání nebo promočení) zabalte vždy náhradní oblečení.

Přebalování v přírodě

Aby bylo miminko spokojené a předešli jste opruzeninám, je důležité přebalovat i venku – ideálně tak často jako doma (cca každé 3 hodiny). Sbalte si s sebou tedy dostatek náhradních plenek, Mycí pěnu pro miminka, vlhčené ubrousky a přebalovací podložku – jednorázovou nebo z nepromokavých materiálů.

Vše si zabalte do nepromokavé tašky (látkové nebo igelitové), aby nepoužité plenky zůstaly čisté a suché, i kdybyste třeba promokli. Na použité plenky se může hodit igelitový sáček, ne vždycky budete mít po ruce koš.

Péče o dětský zadeček i v lese

Pro umytí rukou nebo zadečku se vám bude hodit Mycí pěna pro miminka, kterou jednoduše přelejete do menší cestovní lahvičky. Umývání zadečku pod tekoucí vodou je nejúčinnější prevence proti opruzeninám.

Pro hydrataci vašich rukou i pokožky miminka přihoďte do tašky Tělové mléko v testeru (testery hezky slouží taky jako malé cestovní balení) a na ošetření zadečku Krém na opruzeniny. V létě nezapomeňte přibalit tonizační mlhu, která v parném počasí krásně osvěží.

LOBEY tip: Veškerou kosmetiku pro sebe i pro miminko pohodlně sbalíte do naší tašky ve střední velikosti.

Krém na opruzeniny LOBEY

 

 

Vybrat dětskou kosmetiku

Nezapomeňte na péči pro sebe

Pro sebe sbalte pudr, korektor, některý z našich balzámů na rty, skládací hřebínek, deodorant a krém na ruce.

V neposlední řadě mějte samozřejmě po ruce peněženku, osobní doklady pro vás i pro děťátko, klíče, mobil a při delších cestách pro jistotu i powerbanku.

A nezapomeňte na svačinu a pití – pro miminko i pro vás. Pokud už je miminko větší a není jenom kojené, ocení na cestách ovoce, zeleninu, ovocnou kapsičku, sušenku nebo ovocnou tyčinku. Pro sebe si sbalte třeba jablko, sušenku, kefír nebo obložený chleba.

Bez čeho se na cestách a výletech neobejdete vy? Máte nějaké své tipy? Sdílejte je s námi na Instagramu LOBEY Baby.

 

Přečtěte si taky

 

Zpět do obchodu